23 apriiiiil

Hello people!

Idag mår Johanna toppen, snart helg! sjukt härligt.
Lördag blir det fest, tomorrow maybe party but I´m not sure, we will see ..we will see! Söndag bli det massa roligt läsande inför provet på måndag, GREAT!
Helgen ser ändå ut som att kunna bli bra, eller den kommer bli bra!

nej vad säger ni kanske man skulle fixa hostmedicin ändå, för den verkar ju vilja vara kvar i evigheter.

1 timme till, sen Biggans Brother men nu väntar duschen ..ha det världans bra hörrni!

20 april

Hej.

Jag mår perfekt, hoppas ni gör det med! Helgen har varit super, började med grillning och brännboll i fredags. Lördagen bjöd på utflyttningsfest hos issa och söndagen låg jag vid tv:n hela dagen, ren slappdag! Var även en sväng hos Sebastian me, där vi såg "Catch me if you can" , en riktigt bra film med Leonardo Dicaprio!

Sommaren närmar sig mina vänner, sjukt härligt. Snart är april slut me vilket innebär att det byter månad till maj, vilket i sin tur innebär en resa till Tyskland och Siesta, grisigt gott!

tv nu, hasta la vista!


ciao

Här sitter jag och skriver fortfarande på mitt PM som jag skulle gjort klart igår ..man kan säga att jag har fått total hjärnstopp, vet inte vad jag ska skriva? panik.
Förresten så smider vi planer om fredagen, blir förmodligen lekdag vilket kan bli riktigt roligt! Lördagen är iallafall planerad, utflyttningsfest hos Issa är det som gäller, kommer bli supertrevligt!
Söndagen består av plugg, si sådär 50 sidor om modernismen ska jag lyckas få in i min hjärna, vilket jag redan nu kan säga är helt omöjligt! Good Luck johanna.

nu ska jag fortsätta vara duktig och skriva på det där jäkla PM:et som aldrig töjjar bli klart, ha det bra!

sho bre



schule today, inte kul! tråkig design och tråkig svenska ..bläh! 
Om ni vill veta så har jag även gått och klippt mig idag, hade en sån himlans tur. Bad mamma ringa idag när jag var i skolan och tro det eller ej så hade dom faktiskt en ledig tid kl. 15:00 pga att någon hade lämnat återbud, så det passade ju mig perfekt!

Just nu sitter jag här och skriver på mitt PM, till mitt muntliga nationella i svenska, inte allt för roligt. Men det måste ju göras och bli klart i tid, så om man kanske ska fortsätta skriva på det nu istället för att sitta och skriva här så hinner jag kanske göra andra saker ikväll, lite mer roliga saker.

Ha det fina fisken!

emelie tipsar

emelie tipsar om en ruskigt bra låt enligt henne, som hon tycker alla ska ta del av. Lyssna och njut mina vänner!

norskt är väl inte helt fel ändå?!


musica

John ME - Love is my drug


12 april

hejsan hoppsan!

hoppas ni alla mår bra, själv är man inte helt på topp, trött och ont i halsen ..kan det vara en förkylning som är påväg? Jag har kränkt te och halstabletter, får väl gå på mitt hemliga recept med apelsiner, som inte är så hemligt längre! en kur som funkar vill jag lova, i varje fall för mig.
Grillningen i fredags var toppen, härligt folk! Den slutade inte härligt för alla, särskilt inte för min goda vän emelie som numera har gått ut med att hon ska bli nykterist, får se hur länge hon klarar det innan hon trillar dit igen haha.

Igår åkte jag och boel in till stan och mötte upp zeta, vi tog oss en glass och gick runt och njöt av det fina men kalla vädret. Vi satte oss på den hedliga cykelbanan och snackade men efter några timmar blev vi tvungna att inse att det var för kallt, så vi drog oss hem till zeta och tog oss lite varm choklad.

Vad som händer idag vet jag inte, får väl ta tag i skolarbetet ...annars är man ganska sugen på att basta men kanske inte är det smartaste att göra i mitt tillstånd, men få se!

Ha en trevlig dag!






hääärligt

sommar väder idag, lycka! Ikväll blir det grillning i stan med folk, nu ska jag ut och fortsätta steeeeka för jag ska bli brunare än axel, jag kommer vinna ...haaa!


Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)

runda på stan

Hallao människor! Idag tog emelie och jag och gick in till stan ..igen, härligt! Vi tog oss en fika på kristins och gick sedan vidare för att köpa oss en varsin glass. Hoppas på lite grillning ikväll, men få se om det blir något av det.

Gårdagen bjöd på grillning med Emilia, Elin och Boel ute vid strandpromenaden. Kött, potatissallad och hot banana med choklad ..mums! att kvinnor har svårt med att få igång en brasa är bara en myt, det bevisades igår!
Klockan var väl runt 22:00 när vi stack hem, 45 minuter senare kom jonte och axel och  hämtade madde, boel och mig för att sedan dra vidare till nytorpet på en bastu kväll! MKT trevlig kväll må jag säga.



staden

'


MALMÖÖÖÖ



Malmö idag som sagt! blev en held del braiga inköp!

tur att jag hann med tåget, vaknade sådär en halvtimme innan tåget skulle gå och på den halv timmen skulle jag hinna vakna, göra i ordning mig, åka in till stan och ta ut pengar! Jag hann och känner mig just nu extra stolt!

kanske bastu ikväll azzeeel och jonte om boel ger med sig!

vad händer?

något hemskt har inträffat, jag slår på tv:n och vad är det jag ser ..jävla Star Trek istället för Big Brother! när? var? hur? Detta gjorde verkligen inte min dag.

6 april

Idag har vi varit på hudvårdsparty hos emelie, trajvligt! Vi hann inte mer än hem när vi bestämde lite hastigt och lustigt att vi skulle basta i nytorpet, men tur som vi alltid har var det smockat med annat jävla folk så det var bara att pallra sig himmåt igen ..bättre lycka nästa gång!
Nuuuuu ska jag kolla Big Brother, haaa det braaa med eeeer!

kom på att min kära vän som jag inte har träffat på länge fyller år idag, GRATTIS SARA PÅ 18 årsdagen!


Imorgon bär det av till Malmö med Boel och Emelie.



Helgen som gått

hallo mina vänner! 

påsklovet har börjat, eller det börjar imorgon om man ska vara exakt. Helgen har iallafall varit super, den började med fotboll i kyrkhult i fredags.
Lördagen bjöd på fest hos axel och karl, Jack stod för förfesten ..var nog den mest roliga jag varit på haha! Mycket skratt och tårar!
Söndag, idag  tog jag och emelie och promenerade till stan, ut till hunnemara och kollade på fotbollen. Vill pointera att vi gått 1 mil idag, ojojoj tänker ni! jag vet det är inte alls illa.
Kvällen fortsätter med tv mys!

hau det brau!


hos Jack


promenixen


april april

Idag är det 1 april, vilket innebär att man ska lura folk! men sånt håller inte Johanna på med! Lura folk får några andra roa sig med.
Vädret idag folk, kan man säga annat än att det är helt underbart, man blir så glad ..äntligen kan man känna lite sommarvärme i luften! Sommaren är närmare än vad man tror.
Idag gjorde jag som sagt det nationella provet i svenska, gick väl sådär! Nu är det gjort iallafall och det känns skönt!

Imorgon är det skola till 6 som gäller, sen blir det träning!

Ikväll blir det Big Brother som vanligt, men innan dess ska jag hinna skriva klart mitt idrottsarbete.
Vi höres och synes!

RSS 2.0