home sweet home


Zeta och någon dude.

Hemma från siesta, som har varit helt sanslöst roligt. Timbuktu, Promoe, Hoffmaistro, Dead By April, Lazee, Pizza i mängder, fest dagarna långa och massa underliga händelser, ja herregud ..de bästa 4 dagarna på riktigt länge!
Imorgon är det skola igen som gäller vilket kommer både bli roligt och tråkigt, men efter denna veckan kommer jag leva som en kung, då jag inte har någit kvar alls i skolan, kommer helt enkelt bara att glida runt och leva livet tills sommarlovet börjar!

snaaaart..



Snart Siesta, It´s gonna be great!

so true



jomenvisst är det sant att Johanna har gått och skaffat sig ett par röda shutter shades! Helt klart en sak som kommer följa med till siesta mina vänner.

ciao people

En dag sen jag kom hem från Berlin, tiden där var obeskrivligt bra! Ett minne för livet helt enkelt. Men jag håller fortfarande fast vid talesättet "borta bra men hemma bäst" , har verkligen saknat alla här hemma!
Gårdagen bjöd på lite chill hos tiwarna, trevligt som fasen. Nu sitter jag bara här och degar, ganska skönt men lite ensamt må jag säga!
Snart är sommarlovet här, kan knappt bärga mig! Innan dess är det siesta, som kommer bli helt sjukt bra!










I like you

Hola meine freunde

kom precis hem från sebastian, nu sitter jag här och deegar. Imorgon bär det av till Berlin, kommer hem på fredag, både tråkigt och skönt på samma gång! Veckan efter bär det av till hässleholm där vi kommer befinna oss på siesta, sjukligt skönt. De sista skolaveckorna kanske inte kommer bli like hell ändå.
Imorgon ska jag sitta hela dagen med mitt historia arbete, som jag inte ens börjat på, verkligen great!


En giddig replik från en giddig kvinna, efter det tråkiga beskedet från nationella provet; "Ja, Tack för det här läsåret Monica" tydligen en replik som uppskattades.


HOLY MOSES det är snart sommarlov!





pff

matte nationella på tisdag, tror jag dör av skräck!

I´m alive



Vad ska jag säga? har helt enkelt inte haft tid att blogga. Men nu är jag back in buisness!
Ni kanske undrar vad som hänt i mitt liv den senaste tiden som jag varit frånvarande här, jo jag har festat, umgåts, pluggat, haft allmänt skönt helt enkelt.
Denna vecka bjuder på nationella prov i tyska och i engelska, sen till helgen blir det förmodligen bastu time och fest!

Hare bra nu!

RSS 2.0