26/2



när jag kom hem från skolan hittade jag detta lilla paket i mitt rum, det är sånna här oväntade saker som gör ens dag, TACK!

musik

Daniel Karlsson - Would you believe

25 februari


steekarn

hejsan, torsdag imon ..snart är det helg! ÄNTLIGEN!
Ni kanske undrar hur det gick på historia provet idag? jo det ska jag säga er, det gick rent åt helvete! så nu var det sagt, tänker byta samtalsämne!
Fick en uppdatering av Linnea idag att det är endast 2 veckor kvar till sölvesborgsfesten, fullt ös medvetslös! det mottot gäller särskilt emelie för hon fyller 18 den dagen! 14 mars om ni nu är intresserade av datumet och känner att ni orka lägga det på minnet!

och vet ni en stor nyhet? idag var zeta och jag på matteverkstan, haha jag ska gå dit alla gånger för roligare lärare än Hans eller vad han nu hette får man ju leta efter!

Förresten så vill jag meddela att månaden maj blir en riktigt bra månad, då åker jag till tyskland i 3 dagar, köpenhamn i en dag och sen blir det siesta! dock så tycker jag inte riktigt om att madde åker till turkiet den 17 maj, jag vill med ha en turkisk bränna i maj!

SEE YAA!

24 februari

hej godingar!
hoppas ni mår bra, själv mår jag excellent! Idag har det varit en ganska lugn skoldag för mig. Vi har endast haft yrkesinfo och svenska, sen slutade man sådär 10 över 2, kan även skryta med att jag tog sovmorgon idag me.
Ikväll ska jag försöka hålla mig borta från datorn så mycket som möjligt, pga att jag har ett historia prov imorgon som inte är att leka med!

haha, förresten missa inte "Den rätte för Rosing" ikväll kl.20.00 på kanal 5!
Herregud hur ska jag egentligen hinna öva på historian, har ju ett fullspäckat tv schema idag;

The Hills - kl. 17.20 , 17.45
2 ½ män - kl. 19.00 , 19.30
Den rätte för Rosing - kl. 20.00
Victoria Silvstedt "My perfect life" - kl. 22.40

Jag får väl priotera det som jag tycker är viktigast, vilket i detta fall absolut inte är historian, pga att det som vi håller på med är sjukt onödigt och sjukt ointressant!

Nej dags att inta position soffligg, se ya!


musik

Europe - Carrie (live in Sweden) 1986


haha

haha, jag kan inte annat än att skratta åt det.


tjabba tjena



Varför kan jag inte sova på nätterna? jag sitter alltid uppe till 3 halv 4, detta måste få en vändning säger jag bara!
Förresten så har jag glömt att  berätta om min fredag, jo se ni i fredags blev det lite fart och fläkt som jag hade hoppats på.
Det hela började med förfest hos Wille, där blev det ölspel, bubblan och massa annat. När vi hade vatt där i kanske 2 timmar kände vi att det var dags att dra vidare till lokalfesten, men innan vi hann gå så var tydligen alla på Willes fest bjudna till Filip som hade fest, men jag, Linnea, Emelie och Frida bestämde oss för att ge lokalfesten en chans. Väl där kände vi att det inte var så kul, men vi hälsade i varje fall på folket, sen tog vi kurs mot filips place istället.
Väl framme hos Filip, fann vi förfest gänget. Kvällen slutade bra och jag hade mycket trevligt! Tack för den fredagen!

Ikväll överraskade Boel mig förresten med ett samtal och frågade om hon kunde komma, självklart kunde hon det!
Vi kollade melodifestivalen och krängde lite kladdkaka och godis, självklart gick boel till kylskåpet me för att ta hennes älsklingdricka här hemma, nämligen "JOKK, svartvinbärs dryck" haha!
Vi satt även och kollade några the hills seasons och käkade kyckling klubbor, muuums! 

btw. så har boel och jag smidit riktigt hemska planer, eller vet inte om man kan kalla det planer men what the hell, tänker inte avslöja vad det är iallafall ..mohaha! you will see!

bye bye people! GoodNight!




Saturday



Heeeej människor, just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen helt själv, ingen är hemma ..ganska trist! lite läskigt här ute i skogarna, faktum är att jag har faktiskt varit hemma själv sen klockan halv 6 imorse. Mamma och pappa är uppe i Dalarna och hämtar sin nya moppecykel!
I varje fall så har jag varit hundvakt hela dagen lång, på tal om det så måste jag gå en sväng med den lilla byrackan för han står just nu och river på dörren ..ha en trevlig kväll gott folk!

pussssssheeej!

..



I know what I have to do and I know what I wanna do, but why can´t I get there?

klokt sagt

fantast av programmet The Hills som jag är, har jag lagt märke till att Lauren säger en riktigt klok mening när det gäller dating stuff;

"I kinda gave up on the whole like lets go out and meet guys thing a while ago because I feel like,
when your looking to meet someone is when your looking to settled, cause you not looking for someone your looking for anyone."

Hon har ju faktiskt så jäkla rätt, en riktigt klok mening från en klok kvinna!

usch..



Hallo meine freunde!

usch jag måste verkligen ta tag i att göra headern till bloggen, har lite dåligt samvete för att jag inte ens börjat.
För övrigt måste jag även börja plugga på historia provet som vi har nästa onsdag, jättebra att vi ska ha prov på våra anteckningar när johanna olsson inte gjort några? herregud, hur ska detta gå?
NEJ vad är det jag sitter och babbla om? skolan ..herregud! nu får jag rycka upp mig, det är ju lov ..helvete med skolan nu!

TORSDAG



redan torsdag, jisses vad lovet rusar iväg, har inte gjort nåt vettigt på dagarna som har gått, än så länge iallafall!
Jaja idag har jag bara tagit det lugnt, gått en runda med hunden i den härliga snön som jag verkligen hoppas försvinner snart. Jag har även pratat med emelie&boel som berättade om gårdagen och jag berättade om min, dock var mitt sjukt ointressnt i jämfört med deras, men så kan det va.
Ikväll ska jag tända massa ljus hoppa ner i ett skumbad med en godispåse i handen och även göra min ansikts-choklad-mask, tror nog att jag toppa med lite stämningsfull musik med, avundsjuka? haha jag vet!

Imorgon hoppas Johanna Olsson på lite fart och fläkt, få se om min önskan slå in!
Nu ska jag tyvärr gå, men jag lova att jag kommer uppdatera antingen under kvällens gång och om inte så kommer jag defenitivt göra det under morgondagen så håll utkik .. samma tid, samma kanal mina vänner!

YOOOOO!

Wednesday

Hello Hey

Denna dagen har nog varit den segaste och tråkigaste ever! dagen började med att emelie ringde och störde min sovmorgon. Nej men det var bara bra att hon ringde, vem vet hur länge jag hade sovit annars? usch!
Ja i varje fall så snackade vi en liten stund om massa grejer. Efter samtalet var det dags för lite smakfull middag, i mitt fall blev det då frukost, korv och mos..mums!
Efter maten ringde min andra vännina, Boel. vet i fasiken vad vi pratade om egentligen, det är som bortblåst i min hjärna!
Jaja, nu sitter jag i alla fall här och ugglar, medans mina andra små troll är och partajar loss i Asarum någonstans, vad gör jag hemma egentligen?
Jag tog mig en snabb bakning ikväll med om ni vill veta, det blev klassikern kladdkaka.

haha vill ni veta vad jag gör precis just nu? jo jag sitter och lyssnar på riktigt oldish låtar, här får ni två smakprov, ett från Victoria Silvstedt och ett från Systrarna Graaf;


Victoria Silvstedt - Hello Hey




Graaf - You Got

Hallo allihopa!

har inte orkat uppdatera, men som ni kanske ser så håller jag på att göra om bloggen lite. Jag gillade inte alls den rosa, blöö! Så nu har den blivit svart, fortfarande ganska tråkig men så får den va nu ett tag. Nu är det bara en ny header som ska fixas, men den kommer innan veckans slut vill jag lova! så håll ut, haha!

nej nu orkar jag inte sitta här mera, kommer nya uppdateringar under kvällen!
vi hööörs!


haha



bild från Rickards fest i lördags - haha äeh I like our faces!


Jag har absolut inget att göra och kan inte sova! blää

thaien sen fest

Lördags kvällen spenderades först på thaien med Zeta och Boel, en ren tjejtredejt skulle jag vilja säga, men det var mysigt!
Efter det bar det av till hemköp för lite läsk köp, sedan vidare till zeta för en lite uppfräschning, efter en halv timme hos zeta, beställde vi en taxi som skulle ta oss till Rickard som hade lite småfest!
Vi kom på ett helt nytt spel, man kastar en boll till varandra och man får bara fånga med en hand, om man tappar bollen fick man ta 5 klunkar. Jag kan konstatera i nuläget att det var en rättså effektiv lek om man vill må skit dagen efter! Fy ..

Här kommer lite pictures av kvällen, kan dock hända att jag lägger in lite mer bilder senare i veckan!






















alla hjärtans dag gifts



Mamma kom in på morgonen när jag vaknat och gav mig en påse med lite småbehövliga saker, tack mammi!

Alla Hjärtans Dag



Ja mina kära vänner, då var det alla hjärtans dag igen! Lova mig att tillbringa dagen med era nära och kära, det är precis en sån här dag man verkligen har chansen att visa hur mycket man tycker om och hur mycket man bryr sig om dom!

Hoppas ni får en underbar dag/kväll!


godnatt.


Fredagen den trettonde


VARFÖR? varför måste det ligga sånt här äckligt vitt på marken, även kallat snö!




Fredagen den trettonde idag, det sägs vara en otursdag ..dock tror jag det är en myt som det också sägs vara!
Tomorrow alla hjärtans dag hörrrrrrni!, ska ut och äta med snygg Zeta och snygg Boel på Thai, det blir förmodligen lite festelifest imon me, jag hoppas på att iallafall, för att jag dör av att bara sitta hemma. Men just idag känns det ganska skönt pga vissa saker som har hänt. Skulle egentligen på maskerad fest idag men humöret hänger inte riktigt med, så det blir film ikväll!

Puss och hejdå!


12/2




Trodde inte att jag skulle bli såhär nervös men konstigt nog så är jag det, hoppas bara på att allt kommer gå bra.

Tiffany Persson

bara för att jag inte orkar uppdatera om min dag idag så lägger vi in lite roliga klipp på Tiffany Persson;

Vikt Väktarna




På Bussen


Ny och fräsch musik från P!NK

 PINK - Please don´t leave me

10/2

Heeeey u all!

allt är bara bra med mig idag! Skolan har varit helt okej, ganska chillig dag ..only design and psykologi!
Jag fick förresten mina armband idag som jag vann i tävlingen på nionoll.blogg.se! Jag har bara haft otur hela detta nya året, men när jag vann armbanden så kändes det precis som det ändå fanns hopp om att detta året kan bli ett bra år ändå, tänka sig att man kan känna så av att bara vinna två armband? haha helt ooootrooligt! Men jag vill tacka och buga än en gång för armbanden, dom var verkligen fina!

jaha nehe, det är ju en dag imon me ..vi hörs människor! Puss&Kram

music

Akon - Beautiful (ft. Colby O'Donis & Kardinal Offishall)

music

Rihanna - Sexuality

9 februari

hejsan hoppsan allihopa!
hoppas ni mår bra?, själv mår jag någorlunda. Har inte uppdaterat nu på vad kan det va, en dag eller nåt va? ren skandal!
Jaja, jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig i helgen och fram tills nu, i fredes som sagt var det fest som gällde, lördagen bestod bara av en ren hemmasittakväll framför melodifestivalen och söndagen bestod av IKEA med mamma och pappa. Min helg har varit blandad med både fart och vila vilket är en mycket bra kombination har jag lyckats konstatera.
I varje fall så är det måndag idag, underbara måndag ..jag började skolan klockan 8.00 med psykologi, redovisning som tog 20 minuter sen hade vi rast till kvart i ett, härlich! Jävligt onödig skoldag, but anyway!
Imorgon har jag bara design på morgonen, sen psykologi i 40 minuter sen slutar man! skulle egentligen haft svenska men den goa Ulfiboy ska iväg på nåt grejs så slutar tidigare, jippie! Det som är ännu lite bättre är att jag egentligen skulle gjort mitt missade svenska prov imon men som sagt så är ju inte ulf där imon så då flyttas det till fredag, kan inte bli bättre!

SPORTLOV OM 4 DAGAR, vaddå härligt! Det som är mindre härligt är att det är alla hjärtans dag på lördag, hatar den dagen just nu!

NU SKA JAG DRA, SEE YAA PEOPLE!

hahaha

Kvarteret skatan maskerad


hooolaa



Vote if you want; http://modelljakten.se/foto/12230


förfest sen fest

Hej allihopa everybody, igår vatt det förfest, sen fest hos wille.  Förfesten tog fart med tequila, shottar, förra årets östersjöblandning, likör, öl sen på det blev det sanning och konka, och massa to much information! Festen sen vatt med livat, sjukt härlig musik och härliga people, nej det var en mycket bra kväll!
Här kommer lite bilder från förfesten;































The End


plugg



Håller på att plugga inför idrottsprovet som vi har imon, som handlar om styrketräning och muskler.
Här sitter jag nu kvällen innan och försöker rå plugga, varför började jag inte öva tidigare? Bra jobbat Johanna, bra jobbat!
Nu har jag i varje fall bestämt mig för att jag inte ska komma på fredag, ska göra svenska provet next week istället. Känner att jag inte riktigt orkar läsa om realism och naturalism.

Jag är så trött på skolan och alla bekymmer jag har just nu, känner mig helt utsliten, det är bara en tidsfråga innan man går in i väggen! Nej nu vill jag ha sportlov så jag kan vila upp mig och lösa och skapa nya bekymmer!

Nu till helgen eller rättare sagt på fredag, bär det hem till Emelie med lite folk, höja glasen och vara glada, det är vad vi ska va!
Nej dags för mig att läsa lite rolig muskel fakta nu, men ni får ha det så bra people!

Bye



What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Turkiet, Alanya


Hotell Riviera


Kleopatrastranden

Idag var Jag, Boel och Mirzeta inne på resebyrån here in Karlshamn, herregud va klumpiga vi var haha! men jag orkar inte dra upp några detaljer.
I varje fall så blir det troligtvis så att vi åker till stället som ni ser ovanför! fy tusan va härligt!

:/



jag hatar att jag älskar dig så.


I won´t face the truth

puh..



tjohoppsan!

guud vad jag är trött idag, men jag måste hålla mig vaken så att jag kan somna ikväll. Det funkar inte att komma in i de gamla vanorna att sova efter skolan och vara uppe hela natten, det är ingen bra rutin att hamna i.
Idag ska jag plugga gympa och svenska, har prov i muskel skit och i realism och naturalism, jag dör!
Fundera starkt på att skita i svenska provet denna vecka och bara satsa på idrottprovet, så fixar jag svenskan nästa vecka, men då har jag ju i och för sig tyska prov, aaah! Det funka ju inte heller, för då måste jag ju lägga all energi på tyskan ..hum? det var lite klurigt det här, få se vad jag gör.

Nu sitter jag iallafall här framför datorn och lyssnar på la musica, ska snart äta hemmagjord thai mat me, muuuums!
neej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så sätter punkt här.

Ha det finemang!

GODNATT


JAG VANN!

Jag vann tävlingen om att vinna två stycken armband från Ms Bijoux! Ett stort tack till Josefine och Paulina som anordnade denna tävling! Gå gärna in och besök deras underbara blogg; http://nionoll.blogg.se/


bara för att jag älskar musik

Nicole Scherzinger - I'll be your love

2/2


bara för att jag tycker att denna bilden är lite rolig och sen kan man ju inte undgå att man faktiskt längtar efter ett klassiskt pyjamasparty.

skolan idag som vanligt, inte alls kul. psykologi, tyska och kultur -och idehistoria har denna dag bestått av, dock måste jag säga att psykologin var inte så farlig, vi fick se på Bridget Jones Dagbok, det var ändå rätt härlich!
Jaja, nu har vi iallafall börjat planera att dra till turkland i augusti, innan skolan börjar. Hoppas bara på att det blir av denna gången för dom andra gångerna har det ju bara skitit sig, men det är ju nytt år, vilket skapar nya möjligheter.
Men jag tror faktiskt att vi kommer ligga på turk playan denna gången, ska in med Boel och Zeta redan nu på onsdag till resebyrån och checka läget! Sen får vi se hur det slutar, kanske inte alls blir turkland, vem vet? det kanske blir jaamaaicaa, haha! ...okeej jag var ironisk där, men man ska aldrig säga aldrig!

Nu ska jag kolla The Hills, vi hörs gott folk!

1 februari




Hej alla goa och glada människor!

Idag är det söndag, underbar söndag! söndagar innebär plugg, kanske inte för alla men iallafall för min del.
Idag har jag inte gjort alls mycket, har fastnat framför programmet pussycat dolls 2 ..vilket inte är särskilt bra med tanke på att det börjar 12.30 och vara ända till 17.05.
Känner mig ganska deprimerad idag faktiskt, med tanke på att det är skola imon, en vecka skola, jag orka inte! 2 veckor skola till sportlovet, döda mig!

jag har en tanke på att jag kanske ska köpa sånt speciellt papper så att jag kan trycka mina egna t-shirtar, vi får se om jag lyckas hinna köpa det nu i veckan. Är så trött på att jämt se att en annan har samma t-shirt som en själv, i och med att karlshamn är så jäkla litet och har absolut inget utbud alls vad det gäller kläder så blir det ju lätt så att 10 pers har samma tröja. sjukt enformigt eller vad man nu säger!

Ryck upp er människor och skapar era egna t-shirtar!
nu ska jag dra, se ya!


RSS 2.0